Sanne og Tinas julehjælp modtager stor donation fra Normal

15. dec 2021

Sanne og Tinas julehjælp modtager stor donation fra Normal

Juleaften får alle indlagte på psykiatrisk afdeling i Aarhus en stor gavepose fra Normal, takket være Sanne Holgaard og Tina Kvists hjertevarme arbejde.

Foto: Andreas Holm Hansen

Foto: Andreas Holm Hansen

Som ringe i vand har Sanne Holgaard og datteren Tina Kvists julegerning spredt sig.

De to kvinder bruger al deres tid på at lave julepakker til indlagte på psykiatriske afdeling i Aarhus, hvilket er kommet butikskæden Normal for øre.

Som tilkendegivelse for Sanne Holgaard og Tina Kvist store arbejde har Normal valgt at donere dem intet mindre end 200 gaveposer, som skal uddeles til alle psykiatriske patienter juleaften.

”Det er vildt fantastisk”, siger Sanne Holgaard.

”Vi er helt oppe og køre over, hvor mange gaver det drejer sig om. Og det samme er hospitalet. I alt var de fire biler og otte mand til at aflevere alle gaverne hjemme hos os, så vores stue er nu fuldstændig fyldt op”.Sanne Holgaards stue er fyldt til randen med de i alt 200 pakkeposer, der skal uddeles juleaften. Foto: Privat

”Særligt i julen betyder det meget for de indlagte, når omverdenen husker på dem”.
Sanne Holgaard.

Juleaften bliver Sanne Holgaard og Tina Kvist nødt til at køre af flere omgange ud til de otte psykiatriske afdelinger på AUH for at kunne aflevere alle julepakkerne.

”Hospitalet blev blæst bag over, da jeg ringede og fortalte om donationen. Det er simpelthen så dejlig en beskæftigelse i, at folk alligevel tænker på de psykiatriske patienter”, siger Sanne Holgaard.

”Særligt i julen betyder det meget for de indlagte, når omverdenen husker på dem”.

Hvad de 200 pakker helt præcis består af, ved Sanne Holgaard ikke. Men Normal har forsikret hende i, at indholdet nok skal vække glæde hos patienterne.

Og hvis ikke, de falder i alles smag, har Normal for en sikkerheds skyld også doneret et par store sække med ’snoller’.

”Vi glæder os sådan til at overrække det hele. I år vil ingen patienter føle sig glemt”, siger Sanne Holgaard.

Du kan i videoen gense, hvilken reaktion Sanne Holgaard og Tina Kvist modtog sidste gang, de var ude for at aflevere julepakker på AUH.