Nicolai vil gå 2.300 km baglæns mod mobning

20. apr 2021

Nicolai vil gå 2.300 km baglæns mod mobning

Fra Skagen til Helsingør via Klosterruten - det er dælme et sejt projekt!

Foto: Lars Græsborg Mathiasen

Foto: Lars Græsborg Mathiasen

Han er selv blevet mobbet rigtig meget og meget voldsomt, siden han som barn fik diagnosen tourette. Nogle gange er han blevet kaldt øgenavne, andre gange er han blevet slået på. Nu vil Nicolai Aagaard gøre op med mobning, som han synes er blevet værre på grund af de sociale medier.

Den 31-årige nordsjællænder, der til daglig bor i Grønningen i Helsingør, er taget afsted på en 2.300 km. lang baglæns vandretur ad Klosterruten fra Skagen til Helsingør. En tur, der kommer til at tage mere end 6 måneder, regner han med.

Nicolai har af flere omgange fundet helse i naturen, der virker bedre end medicin, ifølge hans egne erfaringer. Han har tidligere gået lange vandreture, men denne gang er noget særligt, for missionen er at skabe opmærksomhed omkring mobning ved at gå baglæns - og dermed vende mobningen ryggen.

Tusindvis følger med på de sociale medier, hvor Nicolai poster videoer, hvor han går med kendte danskere, der støtter hans sag. Blandt andre Cecilie Schmeichel, Brian Lykke, Shaka Loveless og mange flere.

Mød Nicolai og hør hans historie i videoen her: