Kyllinge gyros med kartoffelsalat og gnavegrønt,25 kr.

04. apr 2021

Kyllinge gyros med kartoffelsalat og gnavegrønt,25 kr.

Til denne ret kan du spise resten af dine kyllingedeller fra opskriften ”Kyllingedeller med æbletzatziki, kartofler i tern og tomat- og agurkesalsa”.

Ingredienser:

Kartoffelsalat:
300-400 g færdigkogte kolde kartofler
100 g agurk
100 g skyr naturel eller græsk yoghurt 2%
2 spsk. mayonnaise
1-1½ spsk. citronsaft
¼ tsk. karry
Smag til med salt og peber

Kartoffelsalat, skræl kartoflerne, og halvér dem. Kog kartoflerne møre i ca. 20 min. Afkøl kartoflerne. Skær agurk og de kolde kogte kartofler i små tern. Lav en dressing af skyr/græsk yoghurt, mayonnaise, citronsaft, karry, salt og peber og bland det sammen med kartofler og agurk, og du har en færdig kartoffelsalat.

Det er en fordel at koge kartoflerne dagen før, så kartoflerne er godt nedkølet, inden du blander kartoflerne i dressingen.

Servér 300 gram gnavegrønt til eller 300 gram blandet salat.