Vind fede præmier op til jul

10. dec 2019

Vind fede præmier op til jul

Vind en julekurv, et gavekort på 1.000 kroner eller andre flotte præmier i Beboerbladets julekonkurrence. Du har en ny vinderchance hver dag.

Hver uge op til jul trækker vi 5 vindere af præmier til at forsøde højtiden med. Du skal klikke på linket og svare på dagens spørgsmål for at være med.

Vi stiller et nyt spørgsmål hver dag op til jul. Jo flere rigtige svar du har i puljen, des større chance har du for at vinde!

Samtidig modtager du Beboerbladets helt nye, spændende nyhedsbrev, som vi glæder os til at sende ud til jer i det nye år.

VÆR MED HER

PRÆMIER:

1 Den 8. december trækker vi 5 vindere, som hver får en lækker økologisk juleand på over 3 kilo fra Sejerø. Hver and har en værdi på 525 kroner.

2 Den 15. december trækker vi 5 vindere, som hver får en julekurv fyldt med chokolade, juleøl og andre lækkerier fra højtiden. Hver kurv har en værdi på 375 kroner.

3 Den 22. december trækker vi 5 vindere, der hver får et gavekort til en biograftur for hele familien (4 personer). Hvert gavekort har en værdi på 578 kroner.

4 Den 24. december trækker vi 5 vindere, der hver får et gavekort på 1.000 kroner til GO DREAM. Her kan du vælge imellem over 300 forskellige oplevelser at bruge pengene på.

Vinderne får direkte besked via mail.