Sådan finder du det rigtige mobilabonnement

14. maj 2018

Sådan finder du det rigtige mobilabonnement

Ni ud af ti danskere har en smartphone. Derfor er der også et væld af muligheder, når du skal vælge abonnement.

Ni ud af ti danskere har en smartphone. ­Derfor er der også et væld af muligheder,  når du skal vælge abonnement. Beboerbladet guider dig til de værktøjer, der kan hjælpe  dig med at vælge rigtigt.

Som forbruger kan det være svært at finde ud af, hvilket mobilabonnement der bedst dækker dine behov, når der er så mange at vælge imellem. Heldigvis findes der nogle værktøjer, der kan hjælpe med at danne overblik over mulighederne. Inden du bruger dem, skal du i første omgang afdække, hvad dine behov er.

Indholdspakke eller ­billigst muligt

Flere teleselskaber tilbyder indholdspakker, hvor du ud over selve mobilabonnementet også tilkøber andre ydelser som for eksempel streamingtjenester, musikdelingstjenester, ugeblade og e-bøger. Hvis du normalt bruger penge på at købe de ting hver måned, kan indholdspakkerne være økonomibesparende. Hvis du ikke har brug for de ekstra ting, er prisen eller særlige telefoni-ydelser de afgørende faktorer i valget af mobilabonnement.

Hjemmesiden viser vej

I stedet for at gennemtrawle mobilselskabernes hjemmesider en for en, kan du med fordel vælge værktøjer som samlino.dk, der gør det nemt at sammenligne priser og indhold fra de forskellige mobilselskaber. Når du har gjort forarbejdet og besluttet, hvad der er vigtigt for dig at have i dit abonnement, kan du lynhurtigt indstille de forskellige knapper, der fortæller søgemaskinen, hvad du har brug for. Hvis det er vigtigt for dig, at dit mobilabonnement har databrug i udlandet inkluderet i abonnementet, kan du også sætte flueben ud for det i søgemaskinen. Telefoni i udlandet er kun inkluderet i nogle abonnementer.

TRE HJEMMESIDER, DU BØR KENDE:

Samlino.dk/mobilabonnement
Her kan du sammenligne mobilabonnementer fra forskellige selskaber. 

Mobilpriser.dk (mp.dk) 
Her kan du sammenligne priser fra forskellige butikker, når du skal købe en ny telefon eller have din gamle repareret. 

Pricepusher.dk 
De fleste mobilselskaber kører jævnligt kampagner med særlige tilbud. Dem kan du finde og sammenligne her.